Webshop laten maken

Webshop laten maken in WooCommerce

Natuurlijk haal je graag het maximale uit je webshop. Een positieve klantbeleving is daarbij heel belangrijk. Hyperconnected ontwikkelt technisch uitstekende webshops die snel en soepel draaien. Die drempels wegnemen. En die bijdragen aan een positieve klantbeleving. Hyperconnected bouwt jouw webshop in WooCommerce.

Mét koppelingen

WooCommerce is de open source e-commerce oplossing van WordPress. Hyperconnected bouwde hiermee al vele webshops. Inclusief koppelingen met iDEAL, voorraadsystemen, CRM-pakketten, boekhoudpakketten, betaal- en verzendmodules zoals DHL en PostNL. Ook meertalige webshops zijn mogelijk. Gaat het om complexe oplossingen en koppelingen? Of heb je ook een webapplicatie nodig? Daar zet Hyperconnected graag de tanden in.

Ook hosting en onderhoud

Hyperconnected verzorgt de hosting en het onderhoud van jouw webshop. Dus ook de updates van WordPress / WooCommerce en de onderliggende plug-ins. Dat verzekert jou van een stabiele, veilige en snelle webshop. Heb je vragen of problemen? Hyperconnected helpt je verder. Geen van-kastje-naar-muur-mentaliteit.

Kies ook voor een WooCommerce-webshop op maat

Wil je ook een onderscheidende webshop die snel, stabiel en veilig draait? Dan is een WooCommerce-webshop op maat misschien iets voor jou. Meer weten? Neem dan even contact op. Op basis van jouw wensen adviseert Hyperconnected je over de beste oplossing.

Neem contact op

Vrijblijvend kennismaken?

085 30 38 967

Uitgelicht

Alle projecten

Aan het woord

Vragen?

Vul je telefoonnummer in en je wordt gebeld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2022 Hyperconnected