TYPO3-website laten maken

Wil je een middelgrote of grote website laten bouwen? Een meertalige website? Of een website met complexe functionaliteiten? Hyperconnected adviseert dan meestal TYPO3. Dit content management systeem (cms) is heel uitgebreid. Er is dus maatwerk mogelijk, ook als het complex wordt. Júist dan.

Voordelen van een TYPO3-website

Een TYPO3-website heeft nog veel meer voordelen. Zo heeft TYPO3 een uitstekende naam op het gebied van veiligheid. Vervelend voor hackers, fijn voor jou als gebruiker. Nóg een pluspunt: TYPO3 is ijzersterk in versie-, rollen- en rechtenbeheer. Belangrijk voor grotere organisaties waarbij veel medewerkers met verschillende rechten tegelijkertijd in het systeem zitten. TYPO3 is daarvoor een heel solide systeem.

Een TYPO3-website op maat

Op basis van TYPO3 bouwt Hyperconnected een unieke maatwerkwebsite. Het bureau bouwt een template en voegt functionaliteiten toe met plug-ins. Hyperconnected ontwikkelt veel plug-ins zelf, als dit nodig is voor de functionaliteiten en doelstellingen van je website. In TYPO3 kan je ook systemen koppelen met API’s. Het resultaat: een veilige, snelle en gebruikersvriendelijk website die meegroeit met je organisatie.

Één aanspreekpunt

Hyperconnected verzorgt de hosting en het onderhoud van jouw website. Dus ook de updates van TYPO3 en de onderliggende plug-ins. Dat verzekert jou van een stabiele, veilige en snelle website. Heb je vragen of problemen? Dan bel je Hyperconnected. Zij helpen je verder zonder je door te sturen. Geen van-kastje-naar-muur-mentaliteit.

Kies ook voor een TYPO3-website

Heb je behoefte aan een stabiele en robuuste website die flexibel, veilig en schaalbaar is? Dan is een TYPO3-website misschien de beste oplossing. Hyperconnected adviseert je er graag vrijblijvend over. Bel of mail dus gerust.

Neem contact op

Vrijblijvend kennismaken?

085 30 38 967

Uitgelicht

Alle projecten

Aan het woord

Vragen?

Vul je telefoonnummer in en je wordt gebeld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2023 Hyperconnected