WordPress website laten maken

WordPress is wereldwijd het meestgebruikte content management systeem (cms). Meer dan een kwart van de websites draait inmiddels op dit open source platform. Webontwikkelaar Hyperconnected adviseert WordPress meestal voor kleinere websites en websites zonder complexe functionaliteiten.

Een WordPress-website op maat

Hyperconnected ontwikkelt zelf een maatwerk-thema en de plug-ins die jij nodig hebt. En gebruikt alleen bestaande premium plug-ins als die kwalitatief goed zijn. Resultaat: een website met een unieke uitstraling en alle functies die jij nodig hebt. Niet meer, niet minder.

Veiligheid op 1

Omdat WordPress zo populair is, staat veiligheid op 1 bij Hyperconnected. WordPress werkt met gratis én betaalde thema’s. Die thema’s hebben vaak veel plug-ins die je website traag of zelfs onveilig maken. Veel van die plug-ins heb je helemaal niet nodig. Maar WordPress is wél een goed cms die continu wordt doorontwikkeld. Daarom maakt Hyperconnected jouw WordPress-website op maat.

Één aanspreekpunt

Hyperconnected verzorgt de hosting en het onderhoud van jouw website. Dus ook de updates van WordPress en de onderliggende plug-ins. Dat verzekert jou van een stabiele, veilige en snelle website. Heb je vragen of problemen? Dan bel je Hyperconnected. Zij helpen je verder zonder je door te sturen. Geen van-kastje-naar-muur-mentaliteit.

Kies ook voor een WordPress-website op maat

Wil je ook een onderscheidende website die snel, stabiel en veilig draait? Dan is een WordPress-website op maat misschien iets voor jou. Meer weten? Neem dan even contact op. Op basis van jouw wensen adviseert Hyperconnected jou over de beste oplossing.

Neem contact op

Vrijblijvend kennismaken?

085 30 38 967

Uitgelicht

Alle projecten

Aan het woord

Vragen?

Vul je telefoonnummer in en je wordt gebeld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2023 Hyperconnected