Aanpak

Hyperconnected staat voor de kwaliteit van haar websites, webshops en webapplicaties. Oplossingen die snel, veilig en betrouwbaar zijn. En die bijdragen aan jouw online doelstellingen. Na oplevering houdt het niet op en kun je vertrouwen op uitstekende hosting, onderhoud en support.

Stap 1: kennismaken

Wil je in zee met Hyperconnected? Dan nodigen we je uit op ons kantoor in Nijmegen. We spreken jouw wensen zorgvuldig door. Hyperconnected denkt met je mee en adviseert je. Bijvoorbeeld over het meest geschikte systeem: WordPress, TYPO3 of toch Laravel? En gaat het om een webapplicatie, dan is het belangrijk om goed inzicht te krijgen in het probleem én de gewenste oplossing. Hyperconnected luistert, vraagt door en denkt kritisch mee. In klare taal, zonder ingewikkeld jargon. Zodat we elkaar goed begrijpen en samen oplossingen bedenken.

Stap 2: ontwerp

Een website begint bij het ontwerp. Je kunt het ontwerp door een andere partij laten maken óf Hyperconnected de opdracht geven een design te maken. Hyperconnected werkt samen met verschillende designers/ontwerpers.

Stap 3: realisatie

Elke website, webshop of app die Hyperconnected ontwikkelt, is maatwerk. Het thema én veel van de plug-ins. Dat verzekert jou van een snelle en veilige oplossing die volledig aansluit op jouw online ambities. Een oplossing bovendien die goed is te onderhouden. Hyperconnected werkt het ontwerp uit naar interactieve pagina’s en implementeert het in TYPO3, WordPress of Laravel. Je kunt de website bekijken, erdoorheen ‘wandelen’ op een afgeschermde omgeving. Zo kun je alles rustig testen.

Stap 4: oplevering

Ben je helemaal akkoord met jouw website, webshop of webapplicatie? Dan plaatst Hyperconnected deze op de productie-omgeving. Klaar voor gebruik.

Stap 5: hosting en onderhoud

Natuurlijk wil je dat jouw website snel, veilig en probleemloos draait. Daarom verzorgt Hyperconnected ook de hosting en het onderhoud. Elke nacht wordt een back-up gemaakt van je website en je database. Heb je vragen of problemen? Dan bel je Hyperconnected.

Vrijblijvend kennismaken?

085 30 38 967

Uitgelicht

Alle projecten

Aan het woord

Vragen?

Vul je telefoonnummer in en je wordt gebeld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2023 Hyperconnected