In 5 stappen naar de maan… en terug

Aangenaam!

Wil je met ons in zee? Welkom op ons kantoor in Nijmegen. Samen spreken we jouw wensen door. We denken met je mee en adviseren je. Bijvoorbeeld over het meest geschikte systeem: WordPress, TYPO3 of WooCommerce? En gaat het om een webapplicatie, dan is het belangrijk dat we goed inzicht krijgen in het probleem én de gewenste oplossing. We luisteren, vragen door en denken kritisch met je mee. In heldere taal, zonder jargon.

Ontwerp

Een website begint bij het ontwerp. Tijdens deze fase denken we goed na over de structuur en de benodigde pagina’s en functionaliteiten. We kijken naar de behoefte en bedenken daar een vorm bij. We halen niet zomaar iets van de plank. We bedenken iets dat volledig aansluit op jouw product/dienst. Je kan meekijken en opmerkingen plaatsen in een online omgeving. We werken met de programma’s Sketch en Figma.

Realisatie

Elke website, webshop of webapplicatie die we ontwikkelen, is maatwerk. Dat verzekert jou van een snelle en veilige oplossing die volledig aansluit op jouw online ambities. Een oplossing die bovendien goed is te onderhouden. We werken het ontwerp uit naar interactieve pagina’s en implementeren het in TYPO3, WordPress of Laravel.

Als we klaar zijn krijg je toegang tot een test omgeving waar je de website kunt bekijken. Zo kun je alles rustig testen.

Liftoff

Ben je helemaal akkoord met jouw website, webshop of webapplicatie? Dan plaatsen we die op de productie-omgeving en gaan we over tot lancering. We lopen alles nog een keer goed na en voeren een laatste SEO- en beveiligingsscan uit. Liftoff!

Hosting & onderhoud

Natuurlijk wil je dat jouw website snel, veilig en probleemloos draait. Daarom verzorgen we ook de hosting en het onderhoud. Elke nacht wordt een back-up gemaakt van je website en je database. Heb je vragen of problemen? Dan bel je gewoon Hyperconnected. Wij helpen je snel verder. Jouw missie is de onze.

Hyperrrrr goede Google reviews 🤩

Bekijk alle reviews

We werken al jaren naar tevredenheid met Hyperconnected samen. Ze werken professioneel, volgens afspraak en zijn vernieuwend. Meermaals krijgen we complimenten van samenwerkingspartners over de lay-out van onze website.

Michelle Gordon

Michelle Gordon

28-08-2023

Enorm fijn samengewerkt met Hyperconnected. Secuur, kwaliteitsgedreven en heel professioneel.

Jeroen Fidder

Jeroen Fidder

Zegtekst 30-10-2019

Professioneel internet bedrijf met een hoge kwaliteit dienstverlening. Bouwen geavanceerde en fraaie websites en webapplicaties. Kan ze van harte aanbevelen.

Michel van der Togt

Michel van der Togt

KLANTINFOCUS 21-08-2019

Kwaliteit, service en ook geduld staan hoog in het vaandel bij Hyperconnected. Upbeatles.nl loopt mede dankzij dit bedrijf uitstekend. Een echte aanrader.

Pascal Ninaber

Pascal Ninaber

Upbeatles 26-08-2019

Het is heel prettig samenwerken met Bas. Hij is snel en komt met goede oplossingen en suggesties. Ik ben zeer tevreden over Hyperconnected.

Yvonne Geelen

Yvonne Geelen

Adoptievoorzieningen 26-08-2019

Super tevreden over Bas en Hyperconnected. Zeer kundig en professioneel, denkt altijd creatief mee om de beste oplossingen te vinden en staat altijd voor ons klaar. Een ware partner voor al onze systemen, erg tevreden over de samenwerking!

Gert-Jan de Wit

Gert-Jan de Wit

Golf Pro-Motion 22-08-2019

Super blij met alle hulp en ondersteuning die we in het afgelopen jaar van Bas hebben gehad. Bas is snel, slim & denkt altijd mee vanuit onze (als kleine stichting bescheiden) portemonnee. Dikke aanrader!

Moniek van Daal

Moniek van Daal

18-01-2021

Bas is een super toffe en fijne collega en prettig mee samen te werken. Denk mee in mogelijkheden en dat is naast het oppakken van een design wel erg prettig. Zo zal de uitkomst altijd de best effort zijn, voor klanten als ook de gebruikers. Mooie teamspirit!

Anouk

Anouk

krullend.nl 18-09-2019

Samenwerking met Bas was professioneel en no-nonsense. Wist in korte tijd mijn ideen in een concept om te zetten dat binnen no-time on line stond. Het is een rustig idee dat Bas altijd te bereiken is en snel reageert op vragen. De site is precies geworden wat ik bedoelde.

Philip Kool

Philip Kool

Privé gids in Israël 07-06-2021

Ik ben zijn zeer tevreden over de website die Bas heeft gebouwd. Echt een aanrader!

Don Van Keulen

Don Van Keulen

Van Keulen Schilders 18-02-2023

Hyperconnected heeft voor ons een extreem professionele en soepel werkende website gebouwd op maatwerk. Ik zou iedereen aanraden om door Hyperconnected zijn/haar website te laten bouwen. Bedankt voor deze fijne samenwerking!

Safa Baykal

Safa Baykal

SnelGeslaagd.com 17-05-2023

Bas heeft al onze wensen vertaald in een zeer mooie en functionele website. Buiten dat Bas een fijn persoon is om mee samen te werken, verliep het contact vlekkeloos en werden alle aanpassingen snel opgepakt en verwerkt. Bas is kundig, precies, werkt snel en denkt goed met je mee! Aanrader!

Jurgen

Jurgen

Dorien.nl 13-02-2023

Onze website van BrainBlocks draait al enige tijd tot volle tevredenheid via Hyperconnected. Alle functionaliteiten werken prima, inclusief een webshop. Hyperconnected denkt met ons mee om telkens weer met de beste oplossingen te komen. Contact is makkelijk en de dienstverlening duidelijk en snel.

Nico van der Rijt

Nico van der Rijt

Brain Blocks 13-02-2023

Werken regelmatig samen met Bas, snelle en heldere communicatie. Fijne en goede samenwerking met altijd een oplossing!

MCC Onyourline

MCC Onyourline

08-09-2023

Zeer tevreden over de samenwerking met Bas! Zeker een aanrader wanneer je een betrouwbare, professionele webbouwer zoekt die meedenkt en servicegericht is.

Eurocom Group

Eurocom Group

08-08-2023

Onze prachtige website is door Hyperconnected gebouwd en wordt ook door hen onderhouden. We zijn zeer tevreden over de samenwerking !

Danny Korsten

Danny Korsten

Vunderink Projectzonwering 03-09-2019

Bas denkt met je mee tot in detail en levert uitstekend werk af. Aanrader!

Jasper A

Jasper A

debestekoper 24-08-2021

Fijn contact met Bas over de website. Het snelle handelen en de oplossingsgerichte aanpak is zeer prettig. Alle wensen worden meegenomen en we krijgen voldoende inzicht in alle data rondom de site.

Renée Broggel

Renée Broggel

Core Notariaat 17-09-2019

Hosten van je website. Frontend. Backend. Wat voor hulpvraag je ook hebt. Bas heeft door zijn hoge mate van professionaliteit alle kennis in huis om je echt te helpen op alle niveau's. Het contact is persoonlijk en betrouwbaar waardoor Bas niet om reviews hoeft te vragen maar gewoon verdiend. Een uitmuntende partner en een aanrader.

Sytse Dijkstra

Sytse Dijkstra

Syts 10-12-2020

Bas is een bijzonder prettig persoon om mee te werken. Zeer kundig in zijn vakgebied, denkt goed mee, is precies en werkt snel. Absoluut een aanrader als programmeur en hostingpartij!

Toon van Rooij

Toon van Rooij

't Zotte Lemke 11-12-2019

Bas heeft onze website gebouwd. Een fantastische ervaring, zonder te overdrijven. Wij verwachtten veel, wij hadden veel wilde ideeën en Bas heeft zich daarin laten zien als fijne sparringspartner, creatief meedenkend en zeer professioneel. Wij hadden niets meer gewenst.

Nelis Claassen

Nelis Claassen

Fiks Film 26-08-2019

Bas heeft een zeer mooie website gebouwd voor de Dystonie vereniging. Volledig naar tevredenheid, binnen de afgesproken termijn, en met goede ideeën om de vereniging nog meer op de kaart te krijgen.

Hanneke van der Heijden

Hanneke van der Heijden

Dystonie Vereniging 28-05-2021

Het is een hele geruststelling dat we, als er iets misloopt met de site of de email, een deskundige hulplijn hebben aan Hyperconnected.

Kim van Eijk

Kim van Eijk

Oude Meesters in de Klas 13-02-2023

Het is erg prettig om samen te werken met Bas. Hij is vakkundig en handelt snel! Een aanrader!

Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers

14-02-2023

Super fijn met Bas samengewerkt voor onze nieuwe website van ROX. Bas werkt alles tot in de details perfect uit. Heel professioneel. Hij blijft daarna ook nog proactief betrokken.

Mark Smolenaars

Mark Smolenaars

ROX 21-02-2023

Al jaren zijn we zeer tevreden over de professionaliteit en service gerichtheid van Hyperconnected. Onze website en alle uitdagingen daarbinnen voldoen dankzij Hyperconnected aan de nodige functionaliteiten en de gewenste kwaliteit. Hyperconnected denkt mee en komt ook pro actief met strategische verbeteringen waarmee wij onze klanten weer beter kunnen bedienen. Last but not least: Bij onverwachte (web)situaties verleent Hyperconnected onmiddelijk service, zodat je ongehinderd door kunt werken.

Remke Cornelisse

Remke Cornelisse

Senlac Tours 13-02-2023
Bekijk alle reviews

Jouw doelen omzetten naar resultaat?

Laat je gegevens achter en vertel ons wat jij wil bereiken. Dan ontdekken we samen tijdens een kop koffie hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Profielfoto van Bas van der Togt
Founder Hyperconnected
Bas van der Togt 👋
06 39 49 59 11

"*" geeft vereiste velden aan