Zoek je een goede, betaalbare WordPress developer in Nijmegen?

Aangenaam!

Ben je niet tevreden over jouw huidige websitebouwer? En snak je naar een betrouwbare en betaalbare WordPress-developer in de buurt van Nijmegen die doet wat hij belooft? Aangenaam, Bas van der Togt. Ik werk al ruim 15 jaar als webdeveloper en zorg voor een stabiele, veilige en snelle WordPress-website. Een website die voor jou wérkt.

Écht goed advies zonder blabla

Heb jij behoefte aan echt goed advies van een professionele WordPress developer zonder blabla? Je bent niet de enige. Veel van mijn klanten maakten de overstap van een reclame- of internetbureau naar Hyperconnected. Ze betaalden te veel bij hun vorige webbouwer. Ze werden niet goed geholpen. Of hun website presteerde niet goed. herken je dit? Dan voer ik graag een scan uit om te kijken waar de heikele punten zitten. Ik kijk naar veiligheid, snelheid en SEO. En naar de algemene optimalisaties die ik kan doorvoeren. Dit doe ik volledig vrijblijvend. Je zit dus nergens gelijk aan vast.

Veiligheid op 1

Ik adviseer WordPress meestal voor kleinere websites en websites zonder complexe functionaliteiten. Als WordPress developer ontwikkel zelf een maatwerk-thema en de plug-ins die jij nodig hebt. Dat zorgt voor een website met een unieke uitstraling en alle functies die nodig zijn. Veiligheid staat bij mij op 1. Ook de hosting en het onderhoud verzorg ik voor je.

Bas van der Togt, ervaren webdeveloper in Nijmegen

Met wie je in zee gaat? Aangenaam, Bas van der Togt. Ik woon in Malden vlakbij Nijmegen en heb een prachtige vrouw en 2 dochtertjes. Al ruim 15 jaar werk ik als webdeveloper. Ik bouw websites, webshops en webapplicaties in TYPO3WordPress en Laravel. Mensen typeren me als professioneel, secuur en prettig. Programmeren is mijn passie; ik doe niets liever. Ik maak graag mooie dingen die presteren. En denk met je mee over de beste oplossingen. In klare taal, zonder ingewikkeld jargon.

  • WordPress developer met ruim 15 jaar ervaring
  • Vrijblijvend advies over jouw website
  • Ook hosting en onderhoud

Kies ook voor een snelle en betrouwbare WordPress-website

Wil je graag zekerheid over jouw WordPress-website? En stel je prijs op de beste mogelijke ondersteuning door een ervaren WordPress-developer in Nijmegen?

Ja, graag contact

Vrijblijvend kennismaken?

085 30 38 967

Uitgelicht

Alle projecten

Aan het woord

Vragen?

Vul je telefoonnummer in en je wordt gebeld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2023 Hyperconnected