WooCommerce

Mét koppelingen

WooCommerce is de flexibele open source e-commerce oplossing van WordPress. We bouwden hiermee al vele webshops. Inclusief koppelingen met iDEAL, voorraadsystemen, CRM-pakketten, boekhoudpakketten, betaal- en verzendmodules als DHL en PostNL. Ook meertalige webshops zijn mogelijk. Gaat het om complexe oplossingen en koppelingen? Daag ons uit!

Ook hosting en onderhoud

Bij ons ben je verzekerd van een stabiele, veilig en snelle webshop. Dat komt omdat we jouw webshop ook hosten en onderhouden. Inclusief de updates van WordPress / WooCommerce en plug-ins. En heb je vragen of problemen? Je kan altijd terugvallen op Hyperconnected, jouw betrouwbare grondstation.

Voordelen

De voordelen van een WooCommerce-webshop op een rij

  • Uitstekend voor kleinere webshops
  • Heel gebruiksvriendelijk
  • Veel mogelijkheden
  • Te koppelen met veel systemen

Hyperrrrr goede Google reviews 🤩

Bekijk alle reviews

We werken al jaren naar tevredenheid met Hyperconnected samen. Ze werken professioneel, volgens afspraak en zijn vernieuwend. Meermaals krijgen we complimenten van samenwerkingspartners over de lay-out van onze website.

Michelle Gordon

Michelle Gordon

28-08-2023

Enorm fijn samengewerkt met Hyperconnected. Secuur, kwaliteitsgedreven en heel professioneel.

Jeroen Fidder

Jeroen Fidder

Zegtekst 30-10-2019

Professioneel internet bedrijf met een hoge kwaliteit dienstverlening. Bouwen geavanceerde en fraaie websites en webapplicaties. Kan ze van harte aanbevelen.

Michel van der Togt

Michel van der Togt

KLANTINFOCUS 21-08-2019

Kwaliteit, service en ook geduld staan hoog in het vaandel bij Hyperconnected. Upbeatles.nl loopt mede dankzij dit bedrijf uitstekend. Een echte aanrader.

Pascal Ninaber

Pascal Ninaber

Upbeatles 26-08-2019

Het is heel prettig samenwerken met Bas. Hij is snel en komt met goede oplossingen en suggesties. Ik ben zeer tevreden over Hyperconnected.

Yvonne Geelen

Yvonne Geelen

Adoptievoorzieningen 26-08-2019

Super tevreden over Bas en Hyperconnected. Zeer kundig en professioneel, denkt altijd creatief mee om de beste oplossingen te vinden en staat altijd voor ons klaar. Een ware partner voor al onze systemen, erg tevreden over de samenwerking!

Gert-Jan de Wit

Gert-Jan de Wit

Golf Pro-Motion 22-08-2019

Super blij met alle hulp en ondersteuning die we in het afgelopen jaar van Bas hebben gehad. Bas is snel, slim & denkt altijd mee vanuit onze (als kleine stichting bescheiden) portemonnee. Dikke aanrader!

Moniek van Daal

Moniek van Daal

18-01-2021

Bas is een super toffe en fijne collega en prettig mee samen te werken. Denk mee in mogelijkheden en dat is naast het oppakken van een design wel erg prettig. Zo zal de uitkomst altijd de best effort zijn, voor klanten als ook de gebruikers. Mooie teamspirit!

Anouk

Anouk

krullend.nl 18-09-2019

Samenwerking met Bas was professioneel en no-nonsense. Wist in korte tijd mijn ideen in een concept om te zetten dat binnen no-time on line stond. Het is een rustig idee dat Bas altijd te bereiken is en snel reageert op vragen. De site is precies geworden wat ik bedoelde.

Philip Kool

Philip Kool

Privé gids in Israël 07-06-2021

Ik ben zijn zeer tevreden over de website die Bas heeft gebouwd. Echt een aanrader!

Don Van Keulen

Don Van Keulen

Van Keulen Schilders 18-02-2023

Hyperconnected heeft voor ons een extreem professionele en soepel werkende website gebouwd op maatwerk. Ik zou iedereen aanraden om door Hyperconnected zijn/haar website te laten bouwen. Bedankt voor deze fijne samenwerking!

Safa Baykal

Safa Baykal

SnelGeslaagd.com 17-05-2023

Bas heeft al onze wensen vertaald in een zeer mooie en functionele website. Buiten dat Bas een fijn persoon is om mee samen te werken, verliep het contact vlekkeloos en werden alle aanpassingen snel opgepakt en verwerkt. Bas is kundig, precies, werkt snel en denkt goed met je mee! Aanrader!

Jurgen

Jurgen

Dorien.nl 13-02-2023

Onze website van BrainBlocks draait al enige tijd tot volle tevredenheid via Hyperconnected. Alle functionaliteiten werken prima, inclusief een webshop. Hyperconnected denkt met ons mee om telkens weer met de beste oplossingen te komen. Contact is makkelijk en de dienstverlening duidelijk en snel.

Nico van der Rijt

Nico van der Rijt

Brain Blocks 13-02-2023

Werken regelmatig samen met Bas, snelle en heldere communicatie. Fijne en goede samenwerking met altijd een oplossing!

MCC Onyourline

MCC Onyourline

08-09-2023

Zeer tevreden over de samenwerking met Bas! Zeker een aanrader wanneer je een betrouwbare, professionele webbouwer zoekt die meedenkt en servicegericht is.

Eurocom Group

Eurocom Group

08-08-2023

Onze prachtige website is door Hyperconnected gebouwd en wordt ook door hen onderhouden. We zijn zeer tevreden over de samenwerking !

Danny Korsten

Danny Korsten

Vunderink Projectzonwering 03-09-2019

Bas denkt met je mee tot in detail en levert uitstekend werk af. Aanrader!

Jasper A

Jasper A

debestekoper 24-08-2021

Fijn contact met Bas over de website. Het snelle handelen en de oplossingsgerichte aanpak is zeer prettig. Alle wensen worden meegenomen en we krijgen voldoende inzicht in alle data rondom de site.

Renée Broggel

Renée Broggel

Core Notariaat 17-09-2019

Hosten van je website. Frontend. Backend. Wat voor hulpvraag je ook hebt. Bas heeft door zijn hoge mate van professionaliteit alle kennis in huis om je echt te helpen op alle niveau's. Het contact is persoonlijk en betrouwbaar waardoor Bas niet om reviews hoeft te vragen maar gewoon verdiend. Een uitmuntende partner en een aanrader.

Sytse Dijkstra

Sytse Dijkstra

Syts 10-12-2020

Bas is een bijzonder prettig persoon om mee te werken. Zeer kundig in zijn vakgebied, denkt goed mee, is precies en werkt snel. Absoluut een aanrader als programmeur en hostingpartij!

Toon van Rooij

Toon van Rooij

't Zotte Lemke 11-12-2019

Bas heeft onze website gebouwd. Een fantastische ervaring, zonder te overdrijven. Wij verwachtten veel, wij hadden veel wilde ideeën en Bas heeft zich daarin laten zien als fijne sparringspartner, creatief meedenkend en zeer professioneel. Wij hadden niets meer gewenst.

Nelis Claassen

Nelis Claassen

Fiks Film 26-08-2019

Bas heeft een zeer mooie website gebouwd voor de Dystonie vereniging. Volledig naar tevredenheid, binnen de afgesproken termijn, en met goede ideeën om de vereniging nog meer op de kaart te krijgen.

Hanneke van der Heijden

Hanneke van der Heijden

Dystonie Vereniging 28-05-2021

Het is een hele geruststelling dat we, als er iets misloopt met de site of de email, een deskundige hulplijn hebben aan Hyperconnected.

Kim van Eijk

Kim van Eijk

Oude Meesters in de Klas 13-02-2023

Het is erg prettig om samen te werken met Bas. Hij is vakkundig en handelt snel! Een aanrader!

Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers

14-02-2023

Super fijn met Bas samengewerkt voor onze nieuwe website van ROX. Bas werkt alles tot in de details perfect uit. Heel professioneel. Hij blijft daarna ook nog proactief betrokken.

Mark Smolenaars

Mark Smolenaars

ROX 21-02-2023

Al jaren zijn we zeer tevreden over de professionaliteit en service gerichtheid van Hyperconnected. Onze website en alle uitdagingen daarbinnen voldoen dankzij Hyperconnected aan de nodige functionaliteiten en de gewenste kwaliteit. Hyperconnected denkt mee en komt ook pro actief met strategische verbeteringen waarmee wij onze klanten weer beter kunnen bedienen. Last but not least: Bij onverwachte (web)situaties verleent Hyperconnected onmiddelijk service, zodat je ongehinderd door kunt werken.

Remke Cornelisse

Remke Cornelisse

Senlac Tours 13-02-2023
Bekijk alle reviews

Kies ook voor een WooCommerce-webshop op maat

Wil je ook een onderscheidende webshop die snel, stabiel en veilig draait? Dan is een WooCommerce-webshop op maat misschien iets voor jou. Meer weten? Neem dan even contact op.

Profielfoto van Bas van der Togt
Founder Hyperconnected
Bas van der Togt 👋
06 39 49 59 11

"*" geeft vereiste velden aan