Zoek je een goede en ervaren TYPO3 developer in Nijmegen?

Aangenaam!

TYPO3 is het ideale CMS voor middelgrote en grote websites, websites met complexe functionaliteiten en websites in meerdere talen. Kies je inderdaad graag voor dit cms? Schakel mij dan in als TYPO3 developer. Ik woon in Malden en werk in Nijmegen.

Opgegroeid met TYPO3

Mijn eerste website bouwde ik al met TYPO3. En 15 jaar later bouw ik nog steeds websites met TYPO3. Waarom? Omdat het gewoon een heel goed CMS is. TYPO3 is erg betrouwbaar, flexibel en veilig. Het wordt niet voor niets gebruikt door veel overheidsinstellingen en ziekenhuizen. Regelmatig word ik ingehuurd door bureaus voor de bouw of het onderhoud van TYPO3-websites. Zoals voor het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen, het IJsselland Ziekenhuis en Gemeente Tilburg.

Aangenaam, Bas van der Togt

Ik ben Bas, 36 jaar, woon in Malden en heb een prachtige vrouw en 2 dochtertjes. Ik ben al ruim 15 jaar webdeveloper en bouw websites, webshops en webapplicaties in TYPO3WordPress en Laravel.

Mensen typeren mij als professioneel, secuur en prettig. Programmeren is mijn passie en ik doe dan ook niks liever. Ik maak graag mooie dingen die goed presteren. Ik denk graag mee om goede oplossingen te bedenken in klare taal, zonder ingewikkeld jargon.

  • TYPO3-developer met ruim 15 jaar ervaring
  • Vrijblijvend advies over jouw website
  • Ook hosting en onderhoud

Kies ook voor een snelle en betrouwbare TYPO3-website

Wil je graag een betrouwbare TYPO3-website die betrouwbaar flexibel en veilig is? En stel je prijs op de beste mogelijke ondersteuning door een ervaren TYPO3-developer in Nijmegen?

Ja, graag contact

Vrijblijvend kennismaken?

085 30 38 967

Uitgelicht

Alle projecten

Aan het woord

Vragen?

Vul je telefoonnummer in en je wordt gebeld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2023 Hyperconnected