Webapplicatie

Van 40+ naar 4 uur werk per week

Werkprocessen kunnen zo ingewikkeld en tijdrovend worden, dat je er veel tijd mee kwijt bent. Nog los van de foutkans. Zo ook de eigenaar van Golf Pro-Motion. Dit bedrijf organiseert onder meer GVB-cursussen en verzorgt EGA-handicapregistraties.

Golf-Pro-Motion heeft 6 websites, die zijn gebouwd in een WordPress multisite-opstelling. Het grote voordeel van zo’n multisite-opstelling is dat je 1 WordPress-installatie hebt waar je meerdere websites in onderbrengt. Alle functionaliteiten worden gedeeld. Dit bespaart tijd en geld.

Elke website richt zich op een andere doelgroep. Mensen kunnen bij Golf Pro-Motion hun golfvaardigheidsbewijs (GVB) halen waarna ze lid worden en op vrijwel op elke golfbaan in Nederland kunnen spelen. Het bedrijf werft klanten via marketingkanalen van bekende bedrijven en kortingsites.

Klanten schrijven zich online in, waarna een heel proces volgt: inschrijven, betalen, inplannen en datum bevestigen, leraren regelen en inplannen, barpersoneel informeren (over lunches van de cursisten). Dit was een complex en arbeidsintensief proces met veel foutkans, ook omdat voor elk van de 6 websites de workflow anders is. In 9 maanden tijd automatiseerden we alle workflows volledig. Dit scheelt de klant enorm veel tijd. In plaats van 40 uur kost hem dit nog maar 4 uur per week. We verzorgen nu de hosting en het onderhoud.

Slimme koppelingen

Om het proces te automatiseren, realiseerden we tal van koppelingen. Onder meer met:

  • Mollie (voor de online betalingen)
  • Mailgun (voor het afhandelen en zicht houden op uitgaande e-mails)
  • Moneybird (voor genereren van facturen en creditfacturen en uitwisselen van debiteurengegevens)
  • Nederlandse Golf Federatie – NGF (voor uitwisselen ledengegevens en scorekaarten en handicapregistratie)
  • Groupon (voor kortingcodes)
  • Postcode API (voor het automatisch ophalen van adresgegevens aan de hand van postcode en huisnummer)

Super tevreden over Bas en Hyperconnected. Zeer kundig en professioneel, denkt altijd creatief mee om de beste oplossingen te vinden en staat altijd voor ons klaar. Een ware partner voor al onze systemen, erg tevreden over de samenwerking!

Gert-Jan de Wit

Gert-Jan de Wit

Golf Pro-Motion 22-08-2019

Jouw doelen omzetten naar resultaat?

Laat je gegevens achter en vertel ons wat jij wil bereiken. Dan ontdekken we samen tijdens een kop koffie hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Profielfoto van Bas van der Togt
Founder Hyperconnected
Bas van der Togt 👋
06 39 49 59 11

"*" geeft vereiste velden aan