Website én webshop

Eén omgeving voor slimme cross-selling

Dorien is een toonaangevend Anti-Aging Center in Druten. Klanten kunnen er terecht voor behandelingen voor de huid en ongewenste haargroei. Dorien heeft ook een eigen exclusieve lijn van huidverbeterings- en huidverzorgingsproducten: Beauty By Dorien.

Dorien was toe aan een nieuwe website. Voorheen waren de website en de webshop gescheiden (dorien.nl & dorienshop.nl) van elkaar. Deze twee omgevingen hebben wij samengevoegd. Dit zorgt voor slimme crosselling tussen de behandelingen op de locatie en de producten in de webshop. Dit pakt goed uit, want er worden nu meer producten verkocht en meer behandelingen geboekt.

Ook de navigatie is herzien. Voorheen toonde de website direct de behandelingen. Maar nu kan de bezoeker selecteren op huidprobleem, waarna de meest geschikte behandeling tevoorschijn komt. Door deze slimme benadering vindt de bezoeker snel waar die naar op zoek is. Ook de vindbaarheid in Google (SEO) is sterk verbeterd. Dorien is nu heel goed vindbaar in Google.

Slimme koppelingen

De WordPress-website heeft een aantal diverse slimme koppelingen die zorgen voor optimale gebruikerservaring, voor zowel de klant als Dorien.nl We realiseerden koppelingen met:
  • Rabo Smart Pay, voor de online betalingen.
  • KliniekErvaringen.nl, voor het automatisch ophalen van reviews en gemiddelde score.
  • Mailchimp, voor inschrijven nieuwsbrief.

Bas heeft al onze wensen vertaald in een zeer mooie en functionele website. Buiten dat Bas een fijn persoon is om mee samen te werken, verliep het contact vlekkeloos en werden alle aanpassingen snel opgepakt en verwerkt. Bas is kundig, precies, werkt snel en denkt goed met je mee!Aanrader!

Jurgen

Jurgen

Dorien.nl 13-02-2023

Het resultaat

Bekijk de website van Dorien

Jouw doelen omzetten naar resultaat?

Laat je gegevens achter en vertel ons wat jij wil bereiken. Dan ontdekken we samen tijdens een kop koffie hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Profielfoto van Bas van der Togt
Founder Hyperconnected
Bas van der Togt 👋
06 39 49 59 11

"*" geeft vereiste velden aan