Website

Geen ontsnappen aan

ROX is een escape experience centrum in Nijmegen. ROX (voorheen: Project Escape) werd bekend met zijn twee prijswinnende escape rooms. In 2022 verhuisde het bedrijf naar een splinternieuwe locatie op het Nyma-terrein. ROX heeft hier 3 escaperooms, een vergaderruimte voor bedrijven en een café. Dat vroeg om een nieuwe huisstijl. Daarbij kon de website natuurlijk niet achterblijven.

De nieuwe website ademt spanning en sensatie. De bezoeker wordt meegenomen in de verhalen en opdrachten van de escaperooms. Hoeveel overtuiging wil je hebben zo’n een escaperoom te boeken. Daar is geen ontsnappen aan!

Slimme koppelingen

De WordPress-website heeft een aantal diverse slimme koppelingen die zorgen voor optimale gebruikerservaring, voor zowel de klant als ROX. We realiseerden koppelingen met:

  • Onlineafspraken.nl, voor online boekingen.
  • Google Reviews, voor het automatisch inladen van de reviews in de website.

Super fijn met Bas samengewerkt voor onze nieuwe website van ROX. Bas werkt alles tot in de details perfect uit. Heel professioneel. Hij blijft daarna ook nog proactief betrokken.

Mark Smolenaars

Mark Smolenaars

ROX 21-02-2023

Het resultaat

Bekijk de website van Rox

Jouw doelen omzetten naar resultaat?

Laat je gegevens achter en vertel ons wat jij wil bereiken. Dan ontdekken we samen tijdens een kop koffie hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Profielfoto van Bas van der Togt
Founder Hyperconnected
Bas van der Togt 👋
06 39 49 59 11

"*" geeft vereiste velden aan